Vala Mar Residences

Vala Mar Residences është një kompleks rezidencial e turistik i pozicionuar në natyrën e mrekullueshme të Hamallajt, në Gjirin e Lalzit. Me një shtrirje prej 1 km në bregdetin e Adriatikut, ky kompleks është shndërruar në destinacionin kryesor turistik të individëve dhe familjeve që dëshirojnë të shijojnë natyrën por edhe kërkojnë siguri, cilësi ndërtimi dhe infrastrukturë. Vala Mar Residences ofron vila, apartamente, parkime të hapura dhe shumëllojshmëri shërbimesh.
Adresa:Hamallaj, Gjiri I Lalzit, Durrës
Sipërfaqja: 95,700m2
Kontakto Departamentin e shitjes: +355698014999 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark