Ambasador 1

“Ambasador 1”, pozicionuar pranë qendrës së Tiranës, u përfundua në Mars të vitit 2009 dhe ka një sipërfaqe të shfrytëzueshme prej 10,000 m2. Në total godina ka 14 kate mbi tokë dhe 2 kate të nëndheshme për hapësira parkimi. Kjo godinë multifunksionale është ndër të parat objekte me parametrat më të lartë në ndërtim të aplikuar ndonjëherë në Shqipëri.
Adresa:Rr. “Themistokli Gërmenji”, pranë “Liceut Artistik”, Tiranë, Shqipëri
Sipërfaqja: 8,517m2
Kontakto Departamentin e shitjes: +355698014999 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark