Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Ndërtojmë Vlera

Në portofolin tonë

Qendra tregtare, Objekte Rezidenciale, Komunitete banimi, Komplekse Turistike

Karriera

Rreth karrierës


Kapitali njerëzor është aseti ynë më i vyer.ManeTCI mbështetet në punonjës të kualifikuar, të cilët punojnë me përgjegjshmëri dhe përkushtim. Praktika jonë e punës përmban dialogun dhe gjithëpërfshirjen në procese të rëndësishme vendimmarrjeje. Ne kujdesemi që punonjësit tanë të zhvillohen dhe ecin përpara me hapin e risive teknologjike, duke mundësuar rritjen e tyre profesionale paralelisht me rritjen e kompanisë. Për çdo informacion ose mundësi bashkëpunimi, ju ftojmë të na kontaktoni në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Aplikoni

Fakte & Shifra

  1. Vitet e experiencës
  2. Projektet e ndërtuara
  3. Projektet ne zhvillim
  4. TURN OVER 2018
next
prev

Avantazhet

CILESIA

Jemi krenarë që kemi prezantuar në tregun shqiptar standarde të reja cilësie. Cilësia e padiskutueshme e projekteve që ne ndërmarrim dëshmohet nga dhjetra projekte të cilat konsiderohen si etalon i standardeve bashkëkohore.

Artikuj

Mane TCI nën moton - “Punonjës Aktivë“
Tetor 2019
Image not available
Kompania ManeTCI ishte pjesëmarrëse këtë vit në edicionin e 4-të të Tirana Marathon 2019! Në këtë garë punonjësit e ManeTCI u angazhuan jo vetem për të qenë pjesë aktive e saj por edhe për të arritur rezultate konkurruese simbolike mes njëri – tjetrit.. Gjatë kësaj periudhe, nën nismën “Sfida e Mane TCI”, skuadra ka qënë aktive në stërvitje fizike në mënyrë të vazhdueshme duke synuar arritjen e një performance sa më të mirë dhe pse jo, për të fituar Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Kompania ManeTCI është gati të dorëzojë me sukses projektin e rradhës
Tetor 2018
Image not available
Qendra Tregtare Univers (QTU), e para qendër e këtij lloji në Shqipëri, gjatë vitit 2018 iu nënshtrua restaurimit nga kompania lider në fushën e ndërtimit, Mane TCI. Tashmë ajo vjen më e madhe, më e bukur dhe me sisteme të përditësuara me hapin e kohës. Drejtori i Departamentit Teknik të kompanisë Mane TCI, Erion AVRAM shprehet se përfshirja e kompanisë Mane TCI në këtë projekt, ishte në drejtim të rritjes së volumit dhe sipërfaqes nga njëra anë dhe rinovimit të fasadës kryesore e ambienteve të brendshme nga ana tjetër. Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Për një Tiranë më të gjelbër
Mars 2018
Image not available
Nismës së Bashkisë Tiranë për gjelbërimin e qytetit të Tiranës “Mbill një pemë” ju bashkua edhe kompania ManeTCI. Për të dytin vit radhazi , ManeTCI mbështet nismën “Go Green” e cila synon shtimin e hapësirave të gjelbërta,si një mundësi për të qenë më në kontakt me natyrën dhe përmisimin e kushteve cilësore të jetesës për banorët e qytetit të Tiranës. Përkujdesja e vazhdueshme ndaj komunitetit dhe ambientit është një pjesë e rëndësishme e Përgjegjësisë Sociale dhe projekteve të ndërtimit të kompanisë. Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Politika e Sigurisë dhe Shëndetit
E enjte, 31 Gusht 2017
Image not available
Poltika e Sigurisë dhe Shëndeti në ambientet e punës ka si qëllim kryesor të saj “Zero Dëmtime” të stafit, klientëve dhe pronës, për këtë arsye Mane TCI gjithmonë ka patur fokus të saj informimin dhe trajnime periodike të stafit dhe nënkontraktorëve. Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Koha e duhur për të blerë
E mërkurë, 7 Dhjetor 2016
Emon Sila
Image not available
Si ka qenë ecuria e kërkesave për qira apo blerje në rezidencat në bregdet? Vala Mar Residences dhe Green Coast).
Ecuria e kërkesave si për shitje edhe qira i ka tejkaluar pritshmëritë tona. Parashikimet për 6 mujorin e parë janë tejkaluar me 60%. Për shitjet edhe qira ne bashkëpunojmë me agjenci real estate të suksesshme si në vend, edhe në rajon.Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Një projekt për Shqipërine vlerësohet fitues në Itali
E mërkurë, 18 Maj 2017
Image not available
Revista prestigjioze ndërkombëtare ‘The Plan” ka vlerësuar me cmimin e parë projektin e Lungomare të “Green Coast Resort” nga Shqipëria në ceremoninë solemne të mbajtur në Venecia Lido në datën 18 Maj 2017.
“The Plan”, është një nga revistat më të njohura Europiane dedikuar arkitekturës dhe dizajnit. Kjo revistë nëpërmjet një jurie profesioniste, vlerëson çdo vit me çmime të dedikuara projekte të ndryshme arkitektonike, urbanistike, mjedisore etj.Lexo më shumë
Image not available
© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark

SHËNIM! Kjo faqe përdor cookies dhe teknologji të ngjashme.

Ne përdorim cookies për të siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit

Pranoj