Adresa:
Adresa: Rr. “Dervish Hima”, Pallati “Ambasador 3”,
Kati 8, Ap.61, Tiranë, Shqipëri
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Telefon: +35544502124
Celular: +355 698081313
Balfin Real Estate: +355 698014999

ManeTCI është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese në Shqipëri dhe rajon. ManeTCI është pjesë e Grupit Balfin.


Invalid InputEmri(*)
Plotësoni fushën bosh!

Email(*)
Plotësoni fushën bosh!

Invalid Input

Invalid Input

(*)Invalid InputEmri(*)
Plotësoni fushën bosh!

Email(*)
Plotësoni fushën bosh!

Invalid Input

Invalid Input

(*)

">
© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark

SHËNIM! Kjo faqe përdor cookies dhe teknologji të ngjashme.

Ne përdorim cookies për të siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit

Pranoj