Karriera

Rreth karrierës


Kapitali njerëzor është aseti ynë më i vyer.ManeTCI mbështetet në punonjës të kualifikuar, të cilët punojnë me përgjegjshmëri dhe përkushtim. Praktika jonë e punës përmban dialogun dhe gjithëpërfshirjen në procese të rëndësishme vendimmarrjeje. Ne kujdesemi që punonjësit tanë të zhvillohen dhe ecin përpara me hapin e risive teknologjike, duke mundësuar rritjen e tyre profesionale paralelisht me rritjen e kompanisë. Për çdo informacion ose mundësi bashkëpunimi, ju ftojmë të na kontaktoni në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Aplikoni
© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark

SHËNIM! Kjo faqe përdor cookies dhe teknologji të ngjashme.

Ne përdorim cookies për të siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit

Pranoj