Boat Waves, Sun Rays, ain’t nothing like Staff Retreat Days!

Boat Waves, Sun Rays, ain’t nothing like Staff Retreat Days!

Boat Waves, Sun Rays, ain’t nothing like Staff Retreat Days!

Staff Retreat është tashmë një traditë korporate e cila nxjerr në pah midis argëtimit vlerat e kompanisë dhe kontributin që sjell çdo punonjës. Nëpërmjet lundrimit në brigjet e mrekullueshme të vendit tonë, aktivitetet e ndërtimit dhe muzikën e zgjedhur, stafi i Mane TCI & Green Coast kaloi një kohë argëtuese dhe konstruktive.

Në kuadër të festimit të 20-vjetorit të Mane TCI, u organizua një mbrëmje gala ku nuk munguan çmimet për punonjësit tanë besnikë që kanë shoqëruar kompaninë që në ditën e parë të themelimit të saj.

#integrity #collaboration #quality #partnership #enjoy20thanniversary #20thanniversarymanetci #retreat2022 #teamwork #gathering

© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark

SHËNIM! Kjo faqe përdor cookies dhe teknologji të ngjashme.

Ne përdorim cookies për të siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit

Pranoj