Arkitektët dhe inxhinierët e ManeTCI marrin pjesë në trajnimin “Aftësitë e komunikimit në punë”

ManeTCI si një kompani që vendos standardet në tregun e ndërtimit, investon çdo ditë në rritjen e këtyre vlerave në të gjitha disiplinat. Komunikimi efektiv, si themeli i krijimit të marrëdhënieve bashkëpunuese dhe pozitive me klientët dhe furnitorët në ambientin e punës, ishte fokusi i rradhës. Në këtë linjë, u organizua trajnimi “Aftësitë e Komunikimit”, ku në të morën pjesë inxhinierët dhe arkitektët e kompanisë.

Ekspertja e njohur e komunikimit, Znj. Arlinda Çausholli, ishte mentorja e këtij trajnimi, qëllimi i të cilit lidhej me rëndësinë e komunikimit efektiv me klientët dhe partnerët e ManeTCI si në kantiere dhe në zyra, por jo vetëm. "Komunikimi në sektorin e ndërtimit është jetik për arritjen e një procesi të suksesshëm ndërtimi nga fillimi deri në përfundim të tij. Komunikimi i mirë brenda një ekipi mund të përmirësojë aftësitë e punës në grup, të çojë në bashkëpunim pozitiv dhe të rezultojë në një rrugëtim optimist të projektit për klientin”, u shpreh znj. Çausholli gjatë trajnimit.

Trajnimi u ndal tek sfidat me të cilat përballet stafi teknik në punë dhe rrjedhimisht tek gjetja e zgjidhjeve për të tejkaluar këto sfida. Një tjetër pikë kyçe e trajnimit ishte shpalosja e teknikave për të përmirësuar gjuhën e trupit, si dhe për të menaxhuar sa më mirë marëdhënien me bashkëpunëtorët tanë.

Znj.Çausholli, vijoi më tej duke thënë se: “… Një komunikim më i mirë do të rezultojë në menaxhim më të mirë të projektit të ndërtimit, pavarësisht nëse është një projekt i madh apo i vogël. Eshtë thelbësore që të gjithë të jenë në të njëjtin krah dhe t'i shërbejnë projektit dhe klientit në të njëjtën kohë. Ndaj ky trajnim është shtylla kurrizore e qasjes së të gjithë profesionistëve që punojnë në fushën e ndërtimit dhe kanë marrëdhënie me klientin”.

Në fund të këtij trajnimi, të gjithë pjesëmarrësit u ndërgjegjësuan për përfitueshmërinë indviduale dhe atë kolektive që vjen si rrjedhojë e rritjes së nivelit të komunikimit në ambientin e punës, e jo vetëm.© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark

SHËNIM! Kjo faqe përdor cookies dhe teknologji të ngjashme.

Ne përdorim cookies për të siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit

Pranoj