Lojëra, aktivitete argëtuese e ndarja e mesazheve të rëndësishme - gjithçka ç’ka ndodhi në staff retreat e ManeTCI & Green Coast

Fillimi i pandemisë ka qenë një periudhë e vështirë për të gjithë, por ne ia kemi dalë mbanë së bashku. Arritjet e kompanisë janë gjithmonë një vlerë për t’u festuar dhe me këtë në fokus, ManeTCI dhe Green Coast Resort & Residences organizuan fundjavën e kaluar një staff retreat në Strugë, Maqedoni e Veriut.

Të gjithë kaluan një kohë të këndshme teksa u informuan mbi planet e mëdha që kompanitë kanë, si dhe morën pjesë në aktivitete të ndryshme argëtuese që u organizuan. Falë këtij aktiviteti, u bë e mundur njohja e një tjetër dimensioni të gjithësecilit prej nesh.

Përmes ‘arratisjes’ nga rutina e përditshme, ky retreat shërbeu për të forcuar më shumë shpirtin e skuadrës, e për të njohur më mirë potencialet tona.

Pas kësaj fundjave plot buzëqeshje, të gjithë jemi rikthyer me më shumë energji e më të bashkuar, gati për arritjen e rradhës.© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark

SHËNIM! Kjo faqe përdor cookies dhe teknologji të ngjashme.

Ne përdorim cookies për të siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit

Pranoj