SUKSESI NË SPORT ËSHTË PUNA NË EKIP

Mane TCI triumfoi në ndeshjen finale të BALFIN Volley në Parkun Olimpik të Tiranës. Finalistët Mane TCI vs Neptun Albania dhuruan spektakël dhe emocion në një ndeshje fantastike, ku spikati energjia dhe gjallëria e tifozëve. Një moment i veçantë ishte ceremonia e mbylljes e cila vlerësoi lojtarët dhe ekipet më të dalluara.

BALFIN Group aplikoi standardin më profesional në rregulloren e këtij kampionati, ku pjesëmarrësit përforcuan vlerat e lojës së ndershme, solidaritetit dhe lojës në ekip, e cila do të vazhdojë edhe në vitet në vijim. Qëndroni në kontakt me NE për sukseset e ardhshëm të MANE TCI!© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark

SHËNIM! Kjo faqe përdor cookies dhe teknologji të ngjashme.

Ne përdorim cookies për të siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit

Pranoj