Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Vila, Apartamente, Garazhe, Ambjente tregtare, Parkime
Image not available
Ndërtojmë Vlera

Në portofolin tonë

Qendra tregtare, Objekte Rezidenciale, Komunitete banimi, Komplekse Turistike

Fakte & Shifra

  1. Vitet e experiencës
  2. Projektet e ndërtuara
  3. Projektet ne zhvillim
  4. TURN OVER 2018
next
prev

Avantazhet

CILESIA

Jemi krenarë që kemi prezantuar në tregun shqiptar standarde të reja cilësie. Cilësia e padiskutueshme e projekteve që ne ndërmarrim dëshmohet nga dhjetra projekte të cilat konsiderohen si etalon i standardeve bashkëkohore.

Artikuj

Boat Waves, Sun Rays, ain’t nothing like Staff Retreat Days!
E Premte, 10 Qershor 2022
Emon Sila
Image not available
Staff Retreat është tashmë një traditë korporate e cila nxjerr në pah midis argëtimit vlerat e kompanisë dhe kontributin që sjell çdo punonjës. Nëpërmjet lundrimit në brigjet e mrekullueshme të vendit tonë, aktivitetet e ndërtimit dhe muzikën e zgjedhur, stafi i Mane TCI & Green Coast kaloi një kohë argëtuese dhe konstruktive. Në kuadër të festimit të 20-vjetorit të Mane TCI, u organizua një mbrëmje gala ku nuk munguan çmimet për punonjësit tanë besnikë që kanë shoqëruar kompaninë që në ditën e parë të themelimit të saj. #integrity #collaboration #quality #partnership #enjoy20thanniversary #20thanniversarymanetci #retreat2022 #teamwork #gathering Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Kompania Mane TCI aktivitet në Ditën Botërore të Sigurisë dhe Shëndetit në Punë
E Ejnte, 28 Prill 2022
Image not available
Siguria dhe shëndeti në punë janë dy nga pikat më të rëndësishme për kompaninë. Me synimin e përmirësimit të kushteve gjatë procesit të punës, ruajtjen e jetës, integritetin e shëndetit, mbrojtjen fizike dhe mendore të punëmarrësve që përfshihen në procesin e prodhimit janë ndërmarrë disa masa parandaluese. Lexo më shumë
Image not available
Arkitektët dhe inxhinierët e ManeTCI marrin pjesë në trajnimin “Aftësitë e komunikimit në punë”
Nëntor 2021
Image not available
ManeTCI si një kompani që vendos standardet në tregun e ndërtimit, investon çdo ditë në rritjen e këtyre vlerave në të gjitha disiplinat. Komunikimi efektiv, si themeli i krijimit të marrëdhënieve bashkëpunuese dhe pozitive me klientët dhe furnitorët në ambientin e punës, ishte fokusi i rradhës. Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Lojëra, aktivitete argëtuese e ndarja e mesazheve të rëndësishme - gjithçka ç’ka ndodhi në staff retreat e ManeTCI & Green Coast
Tetor 2021
Image not available
Fillimi i pandemisë ka qenë një periudhë e vështirë për të gjithë, por ne ia kemi dalë mbanë së bashku. Arritjet e kompanisë janë gjithmonë një vlerë për t’u festuar dhe me këtë në fokus, ManeTCI dhe Green Coast Resort & Residences organizuan fundjavën e kaluar një staff retreat në Strugë, Maqedoni e Veriut. Lexo më shumë
Image not available
Image not available
SUKSESI NË SPORT ËSHTË PUNA NË EKIP
Korrik 2021
Image not available
Mane TCI triumfoi në ndeshjen finale të BALFIN Volley në Parkun Olimpik të Tiranës. Finalistët Mane TCI vs Neptun Albania dhuruan spektakël dhe emocion në një ndeshje fantastike, ku spikati energjia dhe gjallëria e tifozëve. Një moment i veçantë ishte ceremonia e mbylljes e cila vlerësoi lojtarët dhe ekipet më të dalluara. BALFIN Group aplikoi standardin më profesional në rregulloren e këtij kampionati, ku pjesëmarrësit përforcuan vlerat e lojës së ndershme, solidaritetit dhe lojës në ekip, e cila do të vazhdojë edhe në vitet në vijim. Qëndroni në kontakt me NE për sukseset e ardhshëm të MANE TCI! Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Mane TCI nën moton - “Punonjës Aktivë“
Tetor 2019
Image not available
Kompania ManeTCI ishte pjesëmarrëse këtë vit në edicionin e 4-të të Tirana Marathon 2019! Në këtë garë punonjësit e ManeTCI u angazhuan jo vetem për të qenë pjesë aktive e saj por edhe për të arritur rezultate konkurruese simbolike mes njëri – tjetrit.. Gjatë kësaj periudhe, nën nismën “Sfida e Mane TCI”, skuadra ka qënë aktive në stërvitje fizike në mënyrë të vazhdueshme duke synuar arritjen e një performance sa më të mirë dhe pse jo, për të fituar Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Për një Tiranë më të gjelbër
Mars 2018
Image not available
Nismës së Bashkisë Tiranë për gjelbërimin e qytetit të Tiranës “Mbill një pemë” ju bashkua edhe kompania ManeTCI. Për të dytin vit radhazi , ManeTCI mbështet nismën “Go Green” e cila synon shtimin e hapësirave të gjelbërta,si një mundësi për të qenë më në kontakt me natyrën dhe përmisimin e kushteve cilësore të jetesës për banorët e qytetit të Tiranës. Përkujdesja e vazhdueshme ndaj komunitetit dhe ambientit është një pjesë e rëndësishme e Përgjegjësisë Sociale dhe projekteve të ndërtimit të kompanisë. Lexo më shumë
Image not available
Image not available
Politika e Sigurisë dhe Shëndetit
E enjte, 31 Gusht 2017
Image not available
Poltika e Sigurisë dhe Shëndeti në ambientet e punës ka si qëllim kryesor të saj “Zero Dëmtime” të stafit, klientëve dhe pronës, për këtë arsye Mane TCI gjithmonë ka patur fokus të saj informimin dhe trajnime periodike të stafit dhe nënkontraktorëve. Lexo më shumë
Image not available
Image not available
© 2019 ManeTCI
mirëmbajtur nga Landmark

SHËNIM! Kjo faqe përdor cookies dhe teknologji të ngjashme.

Ne përdorim cookies për të siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit

Pranoj